ככל הנראה תגובה אלרגית מתמשכת לעובש

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

16/02/2014 | 11:06 | מאת: סיון שני

שלום, משפחתנו הקטנה סובלת כבר מספר חודשים מתגובה אלרגית קשה, ככה"נ לעובש. אשתי, התינוקת ואני "משתעלים את ריאותנו", סובלים מגרוי מציק בדרכי הנשימה, סובלים מכאבי ראש, נדודי שינה ובעיות ריכוז. תחילה חשבנו על צינון וכיו"ב, אך ככה"נ מדובר בתגובה לעובש - הדירה לא מאווררת ולחה, רטובה, וסבלה מבעיות של עובש בעבר. האם ישנה בדיקת מעבדה אשר יכולה לבדוק האם אנו אכן סובלים מעובש? האם ניתן למצוא מומחה אשר יכול להעיד האם סביר כי אכן מדובר בתגובה לעובש, ועל חומרת הנזק? אשמח לקבל הפנייה, מדובר במצב חרום אמיתי. תודה, סיון.

אולי עובש ורטיבות אולי משהו אחר. כדי לקבוע מה הגורם לכך שאתם חשים לא בטוב, יש לפנות לרופא המשפחה ולקבל הפניה לביצוע בדיקות אלרגיה ובדיקות כלליות, כדי לקבוע מה הגורם וגם כמובן מה הטיפול. בריאות וכל טוב.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות