אסבסט

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/09/2013 | 10:50 | מאת: y

היי עבדתי במקום שפרקו גג של אסבסט וזרקתי אותו למכולה עכשיו ברגע שזרקתי למכולה עף עליי קצת על אבק על הפנים האם זה מסוכן מסרטן וכאלה ואם נגעתי בו גם

1. אם עבדת באסבסט יש לך רשיון לעבודה באסבסט. 2. אם יש לך רשיון אתה יודע את הסיכונים 3. אם יש לך רשיון לאסבסט אז אתה יודע שלא זורקים למכולה. אם עשית את הדברים האלה יש סיכוי סביר שיתבעו אותך קנס התחלתי 250,000 ש"ח, אם מישהו יגיש נגדך גם תביעה שזהמת את האזור באסבסט, יש להניח שגם תסיים בבית סוהר 4. אם אין לך רשיון ועבדת באסבסט וזרקת למכולה אתה עברין ובסכנה של תביעה משפטית, כולל קנס כספי ומאסר בפועל. ואי ידיעת החוק לא פוטרת. כל זה כי כל אחד יודע שאסבסט מסוכן. כן, חשיפה לאסבסט נשימתית יכולה להוביל לסרטן קשה ביותר ללא אפשרות ריפוי. הסיכון לא במגע אלא כאשר האבק מהידיים, בגדים יעבור מהבגד לאזור הנשימה. אם יש לך עדיין שאלות יש בפורום הרבה מאוד דיונים מכל כיוון אפשרי עם אותן תשובות שלא משתנות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות