חלודה ירוקה בפיית ברז

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/06/2013 | 03:01 | מאת: גילה

בחדר הרחצה יש מסביב לפיית הברז מעין חלודה ירוקה, האם זו באמת חלודה ? האם יש דרך למנוע אותה? איך מורידים אותה והאם בכלל כדאי להתייחס לזה ולטפל בזה? איך זה נגרם?

כן, זו חלודה של נחושת. אפשר למנוע אותה על ידי החלפת הברז, או על ידי טיפול עם לימון/מלח לימון כל פעם שרואים שמופיע צבע ירוק. לא ממש מפריע חוץ מההבט של איך שזה נראה. אפשר להשאיר אפשר להחליף.

10/06/2013 | 16:55 | מאת: גילה

על ידי השריית החלק החלוד במיץ לימון או במלח לימון או רק לשפשף עם החומרים האלה?

אם מדובר בחלק שנתן לפרוק בקצה הברז, אז אולי כדאי פשוט לקנות חדש. אם לא רוצים לקנות חדש, והחלק ניתן לפרוק, יותר נוח לשים החלק בכלי ולהשרות במיץ לימון/מלח לימון (כמו שמסירים אבנית). אם לא ניתן לפרק, אז, לנקות בעזרת ספוג כלים עם מיץ לימון/מלח לימון.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות