עישן סיגריות ליד תינוקות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/08/2020 | 23:05 | מאת: ליטל

היי השבוע היינו באילת עם חברים , יש לציין שהם עישנו מלא , היינו יחד כך שיצא שגם הבת שלי התינוקת היתה בקרבה לעשן סיגריות, האם יכול להיגרם לה נזק כתוצאה מעישון סיגריות ? מהן הסיכונים ? תןדה

בודאי שבעיתי! מי מעשן ליד תינוקות?! עשן, חומרים מסוכנים, ניקוטין. למבוגרים מסוכן, אז נראה לך שבסדר ליד תינוקת? תינוק רגיש יכול להגיע להרעלה, קשיי נשימה, אבדן הכרה עד סכנת חיים. כנראה למזלכם זה לא קרה לכם הפעם. איזה נזק? מי יודע, אולי נזק קטן אולי נזק גדול. עלול להוביל לפגיעות עתידיות שונות, להחלשות מערכות בגוף שיובילו לפגיעות עתידות, חולשה נשימתית. תופעות רבות ושונות. אין דרך לבדוק ואין דרך לדעת. לכן לא חושפים תינוקות אף פעם לעשן סיגריות ולא לחומרים המסוכנים שבהן.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות