צילומי ניו בורן-האם מזיק?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/02/2019 | 03:16 | מאת: סימי

שלום מעוניינת לבצע צילומי ניובורן לבני בן השבוע. משיחה עם הצלמת הבנתי שיש לה במצלמה פונקציה של מלבן התבייתות. מדובר באור אדום בצורת מסגרת מלבנית "שננעל" על האובייקט המצולם ואף מופיע עליו עם כל לחיצה. מדובר על מצלמת סטילס מקצועית. האם יש סיכון בכך? האם זה משדר או מקרין? האם האור יכול להזיק לרך? תודה מקרב לב

המצלמה לא פוגעת ברך הנולד. אך, חשיפה שלו לסביבה עם חפצים שונים, אנשים רבים עלולה לחשוף אותו לגורמי סיכון - זיהומים ביולוגיים, מחלות עונתיות, אלרגנים, חומרים מסוכנים. כמובן לשיקולך.

17/02/2019 | 17:34 | מאת: סימי

תודה. כשאת אומרת המצלמה לא תזיק את מכלילה את האור האדום הבוקע והעובדה שהוא מתביית על התינוק עם כל צילום? לדעתי הוא מודד מרחק...

האור האדום בעוצמה אפסית. למה שיגרום לפגיעה? הןא יכול להיות גם ירוק, כחול, כתום וכל צבע שרוצים. מקובל אדום כי רואים אותו טוב.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות