שאלה בנוגע לזיהום אויר מכלי תחבורה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

09/02/2019 | 08:21 | מאת: לירון

היי שלום , אנחנו מתגוררים באיזור מרכזי , מוקפים בכבישים , ..קומה 1!!!!! ,40 מטר לבערך יש כביש ראשי סואן .ועוד 10 מטר מהצד השני יש גם כביש שגם בו יש תנועת מכוניות , כל בוקר אני מבחינה מעט בריח לא נעים בתוך הבית ( המזכיר ריח של זיהום אויר ) בתוך הבית וכשיצאתי לבחוץ הבנתי שהריח מבחוץ כנראה מהעומס תנועה .. , יש לציין שהשבת לא הרחתי את הריח ( הכבישים ריקים ) , אז אני מסיקה מסקנות שזה מהעשן מכוניות , האם יש סיכון לנו ולילדים מהריח בבית שחודר מבחוץ ? האם ריח הוא מדד לאויר מסוכן בביתנו? , תודה לך. אמא מודאגת.. !

09/02/2019 | 08:43 | מאת: לירון

רק יש לציין שאני מריחה את הריח בבוקר מוקדם..בהמשך היום לא..

זיהום אוויר הוא מסוכן, בכל מקום, בבית וברחוב. בעיקר כל מי שגר בעיר חשוף לפליטות מזהמים. מה שניתן לעשות זה להקטין חשיפה. מתוך התיאור שלך וללא מדידות בפועל לא ניתן לתת תשובה מעבר לנאמר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות