שאלה שקשורה לחיידקים ווירוסים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

02/01/2019 | 20:07 | מאת: ליאן

היי , תודה על ההיענות בפורום הזה. יש לי שאלה, אני עובדת כמזכירה רפואית במוקד לרפואה דחופה בשעות הערב , האם יש מצב שחיידקים ווירוסים נדבקים לי לחלוק /לבגדים , ואני מעבירה לבני הבית את החיידקים האלה , יש לי תינוק בן 8 חודשים שהספיק כבר להיות עם וירוס וחום 3 פעמים ..והוא לא נמצא במעון אלא איתי בבית .

מניחה שבמהלך ההכשרה דברו איתכם על הנושאים של היגיינה אישית והסיכונים בחשיפה לגורמים מזהמים בעבודה. בודאי שאת יכולה להעביר זיהומים הביתה אם את לא מקפידה על היגיינה אישית. זה הבגדים כמובן. לכן, יש חלוק לעבודה שלא לוקחים הביתה. ו... חשוב יותר, מה עם הטלפון שלך? את מחטאה אותו בסוף יום העבודה? התיק? הידיים? אלה מקורות זיהום משמעותיים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות