היפרקס ופורמלדהיד

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/12/2018 | 14:01 | מאת: ד

שלום, אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים. יש לי שאלה בקשר לתרופה היפרקס, שפועלת כתוצאה מייצור פורמלדהיד. האם תרופה כזו בטוחה? תודה. https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/Hiprex#section=Top

הפורום לא עוסק בתרופות. חשוב להתיעץ עם הרופא או הרוקח בהקשר לתרופה זו או תרופה חלופית. בכל זאת ארצה להתיחס באופן כללי לשאלתך. כל תרופה יש לה תופעות לואי או חומרים שנוצרים או נלווים שיש בהם מידה מסויימת של פגיעה או אפילו במקרים מסויימים חשיפה גבוהה לחומרים מסוכנים (לדוגמא טיפולים כימותרפיים). יש לשקול התועלת מול הפגיעה הקטנה אם בכלל. במקרה הספציפי הזה באי לקיחה של התרופה. האם זו התרופה שתעזור לעומת מצב של זיהום שלא עובר ועלול להוביל לפגיעה בריאותית משמעותית יותר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות