חלודה במים של המקלחון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

29/04/2018 | 13:29 | מאת: יפעת

היי..היום ניגבתי את האמבטיה של התינוק במגבון וראיתי על המגבון הרבה לכלוך כתום שיוצא מהאמבטיה שלו ..ושמתי לב גם שיש בפינות של המקלחון כתום שיוצא בניגוב..יכול להיות וזו חלודה ? במידה וכן האם מזיק לבריאות להתקלח עם מים עם חלודה ובכלל..גם בקומקומים ותרמוסים שלנו יש המון נקודות חלודה יש בכך בעיה בריאות למבוגרים ולילדים ? זה בית שנבנה לפני 5 שנין בעלי טוען שהצנרת חדשה מפלסטיק .

למה שחלודה תהיה בעיה? זה תוסף תזונה חשוב מאוד. ברזל זמין. זה לא מסמר חלוד ברחוב שאולי מזוהם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות