חשש מקרינה במכשיר מיקרוגל

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

15/08/2017 | 01:18 | מאת: אופק

אתמול בערב הכנסתי בטעות סיר מתכת עם מים למיקרו. הפעלתי את המכשיר ולאחר כמה דקות הופיע ריח שרוף עם עשן מתוך המיקרו. מיד לחצתי על לחצן העצירה ופתחתי את הדלת. איך שפתחתי את הדלת הרגשתי מעין תחושה מוזרה שעברה דרכי. ולאחריה הרגשת חולשה שנמשכה כשעה. האם יכול להיות שספגתי קרינה? האם הסיר או המכשיר אגר בתוכו קרינה שהתפרצה החוצה כשפתחתי את הדלת?

לא ניתנות תשובות לכאילו שאלות על דברים שאין להם שוב בסיס במציאות. התיאור לא יכול להיות שהיה. וקרינה אלקטרומגנטית, של מיקרוגל לא מצטברת ולא גורמת לפגיעה ואין שום תחושות, במיוחד שלא היית בתוך המכשיר בתוך המים וסיר המתכת.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות