מצב רוח ירוד כל היום.

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

27/10/2016 | 08:13 | מאת: דלית

שלום עירית. קורה לי שאני מרגישה לפעמים יום שלם מצב רוח ירוד ללא סיבה תחושה של חולשה ריקנות,זה בא לי בגלים לא כל הזמן,זאת אומרת אני מתכוונת שיש ימים שהמצב רוח שלי מצוין ויש ימים שאני קמה בבוקר עם מצב רוח ירוד וזה נמשך כל היום.מה אני יכולה לעשות עם זה קורה לי שפתאום יש לי מצב רוח ירוד וקשה לי לצאת מזה? תודה רבה.

דלית היי, אם זה קורה מעט ונמשך רק באותו יום אז אולי אפשר ללמוד לקבל את זה ולא להחמיר את מצב הרוח על ידי חוסר קבלה של המצב, זה בתנאי שאת מצליחה לתפקד גם כאשר אין מצב רוח. אם זה קורה יותר כדאי לעבוד על החשיבה השלילית , אפשר בעזרת הספר בוחרים להרגיש טוב של דויד ברנס. דבר נוסף שעשוי לעזרו זה ספורט אפילו משהו כמו הליכה מהירה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש