המשך הורדת כדורים פסיכיאטרים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

19/09/2019 | 20:11 | מאת: אלמונית

שלום עירית. זה כבר כמה ימים שאני בלי הכדורים האלה,דיברתי עם הרופאה היא נתנה לי לוריוון אבל עדיין אני קמה בבוקר עם סחרחורות,דפיקות לב,ובערב אני עצבנית מה לעשות כדי להרגיע את עצמי אני רבה עם ההורים שלי או שאני עם חרדות וסחרחורות הרופאה יודעת מזה. אני בגמילה

שלום חשוב מאד להיות עסוקה וגם לצאת מהבית ובנוסף לעבוד על החשיבה עם הספר בוחרים להרגיש טוב, חשוב גם לעשות הרפיה יש באינטרנט הסבר איך לעשות הרפיה בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש