מה עושים עם תחושת חוסר אונים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

14/03/2019 | 15:33 | מאת: שירלי

שלום רב. אני בדרך כלל לא כותבת בפורומים אבל הפעם החלטתי לכתוב. יש לי תחושה חוסר אונים דיכאון בגלל חוסר עבודה חוסר חברים אני פשוט לבד. אין לי אפילו עם מי לדבר בטלפון עם מי להיפגש כלום ממש כלום. אני לא מחפשת טיפול עם כדורים כימיים או כאלה דברים בגלל זה אני כותבת כאן,אני מחפשת עזרה לבדי שאתמודד לבדי עם החוסר אונים הזה אני מרגישה שכולם חברים של כולם ואני היחידה בודדה בעולם. כן יש לי משפחה מקסימה בית מקסים אבל עבודה וחברים מאוד חסר לי. בעבר הייתי כן מחוזרת אבל בגלל טעויות עם בחורים שעשיתי שהתאהבתי בבחורים הלא נכונים היום אני לבד.זה לא פשוט אני אחרי גיל 40 לא פשוט לחפש עבודה ניסיתי ללכת לחוגים להתנדבות אבל משום מה לא יצרו איתי קשר מחוץ למסגרות האלה. מה אני יכולה לעשות עם החוסר אונים הזה גם שאני לבד איך לקבל את עצמי איך להרגיש טוב גם לבד?

שירלי שלום אני מבינה שאת לא רוצה טיפול, נראה לי שטיפול התנהגותי קוגניטיבי היה מסייע לך , אפשר למצוא קשר זוגי גם לאחר גיל 40, אבל כדאי להבין איך עושים את זה ואיך בוחרים בדרך שמכונה לך. בנתיים את יכולה לדאוג להיות עסוקה ללכת להרצאות או חוג שמעניין אותך וככה גם להיות בקשר עם אנשים. לעשות ספורט , למצוא דברים שמעניינים אותך וגם לעבוד על דפוסי החשיבה שלך באמצעות הספר בוחרים להרגיש טוב. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש