חוסר אנרגיה חולשה וחוסר שמחה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

15/08/2018 | 11:19 | מאת: דורין

אני עובדת 6 שעות כל היום וכאשר אני חוזרת הביתה אני מרגישה חסרת אנרגיה מדוכדכת וחולשה כללית אני חוזרת לבית ריק אני מאוד רוצה לצאת לבלות אבל אני די בודדה חברתית וכל היום יושבת מול הטלויזיה בערב אין לי גם כוחות לצאת וגם אין לי אפילו איפה להכיר בן זוג אני מאד רוצה להכיר בן זוג אבל אין לי עם מי לצאת לבלות אפילו לצאת החוצה אין לי כוחות מרוב מה שאני מרגישה יש לי סכרת ובעיות בריאותיות שגם משפיעות ואני רוצה בלי שום קשר קצת להרים את האנרגיה והמצב רוח להיות עירנית קצת יותר עסוקה לא רק בטלויזיה ועבודה גם בדברים אחרים גם עם אני רוצה לצאת קצת אפילו לים אין לי כוחות מרוב החוסר אנרגיה ודכדוך שאני מרגישה מה אפשר לעשות?

דורין שלום נקודת האור היא שאת עובדת כל יום, כך שברור שיש לך כוחות, יותר קשה לגייס את הכוחות כאשר אין תוכנית או מסגרת ברורה חשוב שתחליטי על דרך פעולה, אפשר לנסות להכיר דרך האינטרנט, או להירשם לחוג בנושא שמעניין אותך, את צריכה ליצור מצב שברור מה את עושה אחרי העבודה לפחות פעמיים בשבוע וגם בסופי שבוע ולהתחייב בפני עצמך לעמוד בתוכנית. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש