דכדוך וחולשה בגלל יום הזיכרון

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

18/04/2018 | 12:14 | מאת: אורנית

אני סובלת מדכדוך בעיקר ביום הזיכרון,אני איבדתי זוג חברים שנהרגו בפעולות האיבה הם היו כמו משפחה שלי חיילים שהכרתי וביום הזה אני גם בדכדוך וגם מרגישה חולשה פיזית המון עייפות עצבות זה טבעי אני יודעת אבל בכל זאת אשמח עם תכתבי לי לפני ערב יום העצמאות עם אפשר כמובן עם זה מתאפשר לך כמובן אני יודעת שביום העצמאות אני יחזור לשמחה שלי אני אצא לבלות וחיי יחזרו להיות רגילים אבל אני מאוד סובלת מהעצבות הגדולה הזאת כל יום זיכרון זה קורה לי אני נכנסת לאינטרנט ומסתכלת על התמונות שלהם מתעסקת וחושבת יותר מדי על זה מה אפשר לעשות עם הקושי הזה? תודה לך. אני מאחלת לך ולכל חברי הפורום חג עצמאות שמח

אורנית שלום ברור שלא נעים להרגיש ככה, אבל כמו שאת יודעת זה נורמלי זה בסדר להרגיש עצובה וחלשה ואיך צורך להילחם בזה את יכולה להגביל את העיסוק בזה, מבחינת הכניסה לאינטרנט והצפיה בטלויזיה ולעשות גם דברים אחרים כמו סידור הבית לבשל או כל דבר אחר. מקווה שמחר תרגישי יותר טוב עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש