תלותיות באוכל

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

27/01/2018 | 17:32 | מאת: רון

יש אצלי בעייה של אכילה שאני חושב הרבה על אוכל ואוכל גם בין הארוחות ואני גם מאוד תלותי באוכל כמו אני מפספס ארוחת צוהריים אז אני ב"קריז" של חייב לאכול משהו הייתי אצל דיאטנית וזה לא עזר איך מפסיקים להיות תלוי ואובססיבי על אוכל ?

רון שלום הנושא של אכילה רגשית הוא מוכר ונפוץ, יש שיטות שונות לטפל בזה, אבל צריך מוטיבציה מאחר וזה לא קל. אתה יכול לעשות יומן אכילה לרשום כל דבר שאתה אוכל והאם זה מתוכנן, והאם זה מתוך רעב , והאם אתה יכול לחכות 20 דקות לפני שאתה ממשיך לאכל, כי זה הזמן שלוקח עד שמרגישים שובע. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש