אבא אם דימנציה חולה קשה מאד

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

03/09/2017 | 19:55 | מאת: לירית

שמי לירית אני גרה אם ההורים אני לא יכולה לקנות דירה כרגע ולא רוצה לעזוב את הדירה בה אני גרה אבל יש לי עצב גדול אבא שלי חולה בדימנציה מקווה שכתבתי את זה נכון ואת כול הכעס והחולי והעצבים הוא מוציא על אימא שלי אימא שלי יושבת ובוכה אני מרגישה מיואשת החלטתי ללכת לטיפול אצל פסיכיאטר כדי להתחזק אבל בינתיים אני יושבת מיואשת מדוכדכת חוסר אנרגיה אין לי חשק לעשות כלום איך אני יכולה עד הטיפול לעלות את המצב רוח לקום אם חיוך בבוקר להיות שמחה בערב עד שזה קרה הייתי בחורה שמחה אבל אחרי שזה קרה אני מיואשת מה אני יכולה לעשות כרגע כדי להרים את עצמי את המצב רוח שלי להליכה אין לי חשק לצאת אני ממש מיואשת אשמח לתמיכה תודה

שלום אני מבינה שאין לך חשק לעשות דברים כמו הליכה, זה נובע מהדכדוך וכדי להרגיש טוב יותר צריך להיות בעשייה למרות שאין לך חשק וקשה להתחיל, צריך לצאת מהבית ושיהיו לך דברים אחרים בנוסף למה שקורה בבית. תחליטי מראש על סדר יום ובערב תחשבי על זה שעשית דברים במשך היום ותנסי כל ערב לחשוב על משהו טוב שהיה היום. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש