איך להתחזק נפשית ורגשית בימים קשים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

26/08/2017 | 10:44 | מאת: ניצה

שבת שלום, בזמן האחרון אני מרגישה חולשה נפשית ורגשית זה מתבטא בחוסר חשק לכלום מועקה איך אפשר בנוסף לטיפול למרות שאני מטופלת בתרופות דרך רופאת משפחה,הרופאה נתנה לי כדור קלונקס אבל זה לא עוזר לי עדין אשמח לדעת גם בלי כדורים איך להתחזק נפשית ורגשית. אני ממש מודה לך

ניצה שלום לדעתי הטיפול התרופתי לא מספיק יכול להיות שאת צריכה משהו כמו ציפרלקס. בנוסף חשוב מאד להיות עסוקה, וגם לעשות ספורט ובנוסף לעבוד על החשיבה מומלץ דרך הספר בוחרים להרגיש טוב שנכתב על ידי דויד ברנס בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש