עייפות ומצב רוח ירוד בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

10/05/2017 | 12:36 | מאת: אילנית

שלום עירית, לפני שנה הופסק לי המחזור ובחודשים האחרונים אני סובלת מנדודי שינה בקושי מצליחה לישון בלילה הזעות ומצב רוח ירוד. אני מקבלת תרופות נוגדות דיכאון אני מטופלת אצל רופאת המשפחה רציתי לדעת עם יש עוד טיפולים חוץ מטיפול פסיכיאטרי בכדי להעזר ומה אני יכולה לעשות באופן אישי כדי להקל על התופעות האלה. תודה

אילנית שלום אפשר לשלב את הטיפול התרופתי עם טיפול התנהגותי קוגניטיבי, הכוונה לשיטה בטיפול הפסיכולוגי, העוזר לשנות דפוסי חשיבה ומקנה כלים להתמודדות. אם את רוצה לנסות לבד, מומלץ לעבוד עם הספר בוחרים להרגיש טוב, לדאוג להיות עסוקה גם בדברים מהנים ולעשות ספורט, גם אפשר דברים כמו הליכה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש