משבר רגשי כובד מועקה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

29/01/2017 | 18:18 | מאת: לימור

אני בת אחרי גיל 40 מרגישה כובד מועקה משבר רגשי אין לי חשק לעשות שום דבר מה עושים שזה קורה? שאין חשק לכלום?גם יש לי בעיות הורמונליות אשמח לעצה.

לימור שלום אם יש בעיות הורמונליות כדאי לטפל בהם מאחר וזה יכול להיות קשור לאיך שאת מרגישה. האם המשבר הרגשי קרה בעקבות אירוע או מצב או שינוי בחיים שלך? חשוב לדעת האם יש סיבה למצב או שזה קרה בלי שאת יכולה להצביע על משהו מסויים, בכל מקרה אחרי הפיתרון ההורמולי אם עדיין תרגיש ככה, אפשר לקחת תרופה נגד דיכאון אותה גם רופא משפחה יכול לרשום או ללכת לטיפול התנהגותי קוגנטיבי. בנתיים כדאי לך להיות עסוקה גם אם זה מאמץ, לתכנן פעילויות ולעשות ספורט. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש