איבוד הנאה ואנרגיה מלווה בחולשה נפשית ופיזית

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

04/01/2017 | 15:45 | מאת: אור

שלום רב. בתקופה האחרונה אני מרגישה שאיבדתי את ההנאה שלי בדברים שאני אוהבת לעשות אנרגיה ירודה מלווה בחולשה נפשית ופיזית אני כל הזמן במיטה זה קרה מאז שאני הרגשתי חולשה פיזית אני חולה יש לי שפעת חזקה וזה קרה לי מאז. לא מתחשק לי לעשות כלום וזה מפריע לי האם יש קשר בין חולשה פיזית לחולשה נפשית? אשמח עם תוכלי לתת לי עצה איך להתחזק מבחינה נפשית. תודה רבה

שלום יכול להיות שזה קשור לשפעת, הגוף והנפש מחוברים וברור שיש השפעה הדדית בניהם, אם השפעת כבר עברה כדאי לחזור לפעילות גם אם אין לך חשק ואת פחות נהנת, לעשות דברים שאת בדרך כלל נהנת מהם לעשות ספורט לאט בהדרגה אפילו משהו כמו הליכה, כאשר יש מחשבות לא טובות תנסי לבדוק האם אפשר לראות את הצד החיובי יותר והמסתגל, כל ערב אפשר לחשוב מה היה טוב באותו יום גם דברים מאד קטנים בכוון הטוב ,כדאי להתמקד על החיובי. בהצלחה עירית

04/01/2017 | 18:47 | מאת: אור

תודה רבה.

מנהל פורום שווה לכל נפש