הצהבת כתרים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

12/09/2006 | 08:32 | מאת: סופי

שלוםלד"ר, לפני כחודשייםהורכבו בפי כתריםחדשים,ונראה לי כי בעת ההרכבה היו לבנים יותר וכעת נהיו נוטים לצהוב. כיצד זה ייתכן? סופי

סופי שלום, חרסינה אינה נוטה לשנות צבעה ובודאי לא בחודשיים,במידה ואלו כתרים קבועים ולא זמניים יתכן שהנם מצופים בחומרים מרוכבים שאינם חרסינה למשל ארטגלאסאו בחומרים אקריליים, אם אכן אלו כתרי חרסינה כנראה שצבעם הנו אותו צבע שהיה לפני חודשיים או שהצטברה על הכתרים שכבת רובד חיידקים (פלאק) הנתנת להסרה ולאחרה ישוב הצבע והברק המקורי

12/09/2006 | 12:15 | מאת: סופי

תודה רבה על התשובה המהירה!! כיצד ניתן לדעת אם הכתרים (קבועים) הם חרסינה אמיתית או לא? שוב תודה.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה