סתימה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

17/12/2016 | 17:17 | מאת: תמי

הייתי לעשות טיפול שורש התחיל התחלה ופתח ואז התברר שהמקום נקי וכנראה הכאב כנראה ממקום אחר למרות הביטחון שלי משם ואז נאלץ לסגור את השן בסתימה זמנית ללא טיפול שורש. עושים עוד בדיקה לברר שבטוח זה לא המקום אם יתברר שלא צריך האם סתימה זמנית ייאלצו להסיר ולשים סתימה חדשה ואם כן אפשר לבנה או משהוא אחר במיוחד שכנראה אין זיהום? מדובר בשן טוחנת.

תמי שלום, לא כל כך ברור לי למה פתחו את השן אם לא היה ברור שצריך טיפול שרש , בכל מקרה-ניתן כמובן לסתום בסתימה בצבע השן ואכן צריך להוציא קודם את הסתימה הזמנית

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה