קיר שבור בסתימה וטיפול בו

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

29/11/2016 | 17:06 | מאת: יערה

רציתי לשאול שברתי כנראה את אחד הקירות בשן/סתימה מה הפתרון למצב כזה סתימה חדשה / טיפול שורש או יותר מזה עוד כמה ימים אברר בטוח כי הרופאה שלי כרגע איננה אבל באופן כללי מה יכול להיות הטיפול והאם יש אפשרות לתקן קיר שבור או שבמצב כזה כבר אצטרך עקירה? הבעיה שכרגע הרופאה שלי חולה , האם דחייה של עוד מקסימום שבוע יכול להחמיר מאוד את המצב , כי במילא יש כאבים וזה מציק?

יערה שלום, במצב שתארת יתכנו מספר אפשרויות שונות של טיפול בהתאם לדרגת חומרת השבר , החל מהחלפת השחזור לשחזור נרחב יותר ועד לטיפול מורכב יותר, לצערי אין לי אפשרות לתשובה ממוקדת יותר ללא בדיקה וצילום

01/12/2016 | 19:36 | מאת: יערה

רק עוד שאלה אחת לגבי החלמת שחזור יכול להיות במיוחד שיש סתימה והאם יש סיכוי למרות שרואה כמו שבר / חור מספיק בגודלו ושזה מציק וכואב בכל מיני סיטואציות הסיכוי לזה לא גדול יותר לטיפול שורש והאם שיכול לראות לפי מבט שבטוח צריך טיפול לפני אפילו צילום?

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה