עקירה וטיפול שורש

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

28/11/2016 | 08:04 | מאת: חלי

יש לי שן שלא ברור לגמרי אם עקירה או טיפול שורש. כנראה עקירה אבל לא סגורים יש לי כירוג לעוד כמה ימים ואם יצטרכו כבר יעקרו בבדיקה אין בעיה יאריכו עוד קצת את התור. השאלה אם בסופו של דבר יעקרו את השן האם זה מפריע יש לי טיפול שורש שבועיים בדיוק אחרי הכירוג לעשות לי מדובר באותה לסת אבל צד שני ושתיהן טוחנות שככה שתיהן אחת האחרונה ביותר ואחת לפני האחרונה ביותר?

שבועיים לאחר עקירה המקום עדין עלול להיות רגיש ויתכנו עדיין קשיים מסוימים בפתיחת הפה, אם מדובר בטיפול שרש ולא בחידוש ברוב המקרים המקום מורדם וכך לא צריכה להיות בעיה מעבר לאי הנוחות

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה