הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

04/11/2016 | 10:29 | מאת: גאיה

עברתי לפני כמה ימים הרמת סינוס ופתאום התחיל לי גם נזלת הגיוני שהניתוח גרם לזה? האם יש משהוא שניתן לייבש להקל על המצב כי גם פוחדת לנגב בינתיים משתמשת בטיפות מה עוד אפשר פוחדת שייעשה נזק למקום?

גאיה שלום, בהחלט יתכן שהנזלת הינה כתוצאה מהרמת הסינוס, פני לרופא שביצע את הטיפול על מנת שינחה אותך מה מותר ומה אסור לעשות בימים הקרובים

04/11/2016 | 17:03 | מאת: גאיה

בקרוב הולכת למרפאה במילא לראות מה מצב התפרים השאלה האם יכול להיות שמשהוא לא תקין ויצטרכו לתת לי תרופות נוספות או אף להאריך או להגביר את מינון האנטביוטיקה? הכירוג לא נמצא שאני מגיעה אבל אמרו שאם צריך ידברו איתו טלפונית.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה