הרמת סינוס סגורה החלמה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

23/09/2016 | 21:24 | מאת: עינת

מה תופעות הלוואי של הרמת סינוס סגורה ושתל , ומה משך ההחלמה בערך שצריך לנוח אחרי הפרצדורה חושבת כמה ימי החלמה צריך חושבת האם 2 ימי החלמה אחרי הניתוח מספיק או שצריך יותר אחרי הניתוח הנ"ל כי שעשיתי בעבר שתל ללא שום תוספת עצם או הרמת סינוס הייתי צריכה 2 ימים ופה יש גם הרמת סינוס? והאם יש עוד תרופות חוץ מאנטביוטיקה ומשכחי כאבים מקבלים תרופות נוספות בגלל שזה הרמת סינוס בניגוד לרק שתל והאם יש דברים שאסור לעשות אחרי ההשתלה + הרמת הסינוס?

ברפואה אין כללים ברורים לגבי משך החלמה ותקופת ההתאוששןת יכולה להמשך מיום ועד למספר שבועות תלוי בגורמים רבים כמו מיומנות הרופא , רמת הדלקת, הגיינה אורלית וכו. ישנם פרוטוקולים שונים לגבי תרופות לפני ואחרי הפרוצדורה ואת השטלה יש להפנות לרופא המבצע אותה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה