שתל והצורך בהרמת סינוס

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

18/07/2016 | 08:44 | מאת: נעמה

הנני אמורה לעבור בקרוב שתל לא ידוע אם אצטרך הרמת סינוס או לא השאלה ההחלמה יותר איטית משתל רגיל גם אם זו סגורה כדאי לקחת כמה ימים להחלמה אחרי והאם בגלל שזו שן שעקרו אותה עקב סדק בשן סיכויים רבים יותר להרמת סינוס וחוץ מזה השן הזו גם עברה הארכת כותרת אז הסיכויים לכך יותר גדולים?

נעמה שלום, ניתן ברב המקרים לדעת בצורה ודאית האם נדרשת הרמת סינוס בעזרת צילום סיטי ובמידה וכן הפרוצדורה מעט מורכבת יותר מהשתלה רגילה, הריפוי הינו אישי ותלוי במספר גורמים מיומנות הרופא, משך זמן הניתוח רמת טראומטיות הטיפול וכו אין קשר להארכת הכותרת שהשן עברה , רמת איבוד העצם בעקבות סדק תלויה במשך הזמן שהשן נותרה בפה לאחר יצירת הסדק ואיבוד העצם הינו בהתאמה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה