נקודת מגע בין הכתר לשן

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

16/07/2016 | 11:02 | מאת: גאיה

שלום יש לי כתר שהתחיל אחרי הרבה חודשים מישהוא אמר לי שאברר עם הרופאה האם נקודת המגע תקינה מה זה אומר ואם לא אז מה הפתרון לזה? והאם זה יצריך פגיעה בסתימה שיש לי באחד הצדדים ליד הכתר הנ"ל או אפילו השן הטבעית שבצד שני אודה על תשובה תודה.

נקודת מגע לא תקינה משמע דחיסה של מזון בין הכתר לשן הסמוכה, ניתן לבדוק עצמית האם חוט עובר בקלות רבה מדי בין הכתר לשן הסמוכה, ניתן לתקן את זה עי תוספת חרסינה בלכתר אם אינו מודבק קבוע,אם יש סתימה בשן הסמוכה באיזור המגע עם הכתר ניתן במקרים ליצור מגע הדוק עי החלפת הסתימה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה