תיקון כתר והתקנת שתל

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

15/07/2016 | 12:50 | מאת: שירן

יש לי כתר שכנראה נראה לי יצטרכו לעשות תיקונים כמעט בטוח במעבדה ולא במרפאה , כי הוא גם מחוספס למטה וכאילו חומר נשחק שם מהשחיקות שלי אני מחכה לתור ויגידו לי בטוח אבל די נראה שזה מה שיהיה , אבל הבעיה היא שבקרוב אצטרך כמה שתל והכתר ייקח בטח כמה פגישות וזה ייצא די חופף השאלה כמה זמן אחרי התקנת שתל בערך מותר לגעת בפה להמשך הטיפול בכתר הנ"ל הוא נמצא באותו צד של הפה אבל השתל הוא למעלה והכתר הנ"ל למטה , ואת השתל לא יוכל לדחות עוד כנראה כי זה גם ככה ייצא אחרי כמה חודשים .

כתר המצריך תיקונים בחרסינה-רצוי לא להמתין עם התיקון מכיון שכתוצאה מחומרים הנמצאים בפה עלול להיות מצב שבהכנסה לתנור של כתר הנמצא זמן רב בפה -עלולים להיווצר פיצוצים בחרסינה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה