שחיקה ונזק בכתר תוספת

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

14/07/2016 | 17:27 | מאת: שירה

מדובר על כתר קבוע וממש רואה חיספוס בהרבה מאשר כתר אחר שנעשה אצל אותה מעבדה ככה שנראה לי שזה מהשחיקה אם באמת צריך תיקון של תיקון חיספוס/ תיקון השקע האם אפשר יהיה לתקן במרפאה או רק במעבדה ואם במעבדה כמה מדידות שוב יצטרכו במיוחד שיש לי עדיין את הכתר הזמני והדגם של הלסת? וגם האם כדאי שוב דבק זמני ואח"כ דבק קבוע במיוחד שיהיו לי בקרוב עוד טיפולים שיקומים וגם פחד ששוב ישחוק שם?

שירה שלום, אם הכתר הקבוע מודבק בדבק זמני-ניתן עקרונית להסירו ולשלוח למעבדה לתיקון, קרוב לוודאי שהחספוס נוצר כתוצאה מכך שאין מספיק גובה לחרסינה ולכן הרופא נאלץ להסיר מהכתר עד למגע מתאים לסגר השיניים ובמקרה כזה אם לא יורידו יותר מהשן עצמה (שמתחת לכתר ) ויבוצע כתר חדש -לא ניתן יהיה לכסות את החלק המחוספס

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה