שחיקה ונזק

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

13/07/2016 | 17:41 | מאת: שירה

אני מרגישה מדי פעם כאבים בכתר בימים ששוחקת יותר ורואה שהכתר קצת מחוספס כאילו יש הבדלי גבוה ואיבוד קצת חומר האם יכול להיות שהשחיקה עשתה נזק לכתר כרגע הוא עם דבק זמני האם אפשר יהיה לתקן במרפאה או שנצטרך לתקן במעבדה וכדאי להדביק אחכ כך בקבוע כי לא עושים סד רק עוד זמן כי בקרוב עוברת שתל ורק בסופו עם נשיקום נתחיל בסד השאלה עדאי להדביק בקבוע וגם לגבי התיקון יכול להיות שאפשר לתקן למרות שרואה כמו שקע קטן ובימים ששוחקת יותר כואב יותר השאלה אם לא נעשה גם נזק כלשהוא למרות שאין שחיקה חזקה גם אין כאב אבל הכתר לא חלק לגמרי כמו כתר אחר שרואה מה כדאי לעשות ובקרוב אשאל את הרופאה בתור שיש לי גם עוד כמה שבועות תודה.

לא ברור לי משאלתך האם מתייחסת לכתר זמני או קבוע, הכתר הקבוע לא נשחק עי השיניים אלא קרוב לוודאי שהשינוי בחרסינה בוצע עי הרופא אם היתה בעית גובה בשלב מדידת החרסינה

14/07/2016 | 16:14 | מאת: שירה

מדובק על כתר קבוע וממש רואה חיספוס בהרבה מאשר כתר אחר שנעשה אצל אותה מעבדה ככה שנראה לי שזה מהשחיקה אם באמת צריך תיקון של תיקון חיספוס/ תיקון השקע האם אפשר יהיה לתקן במרפאה או רק במעבדה ואם במעבדה כמה מדידות שוב יצטרכו במיוחד שיש לי עדיין את הכתר הזמני והדגם של הלסת?.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה