עיצוב כתרים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

21/06/2016 | 21:27 | מאת: נטע

שלום רב, עברתי לפני מספר שנים שיקום פה הכולל שתלים וכתרי זירקוניה.מרוצה מאוד מהפן הרפואי אבל מבחינה אסתטית התוצאות פחות משביעות רצון.בחיוך השיניים אינן נראות טבעיות אלא נראה כיחידה אחת של גשר של תותבות.. האם יש אפשרות לעצב את הכתרים בפה על ידי השחזת חלק מהשיניים ויצירת "חידודים" בתחתית השן,בחלק מהשיניים,למשל בניבים,ליצירת מראה יותר טבעי ולא מלאכותי?תודה רבה מראש

נטע שלום, לעיתים שינויים מינוריים יכולים ליצור הבדל משמעותי בתוצאה הנראית בחיוך, כמובן שהתשובה כללית ואינה מתייחסת למקרה הפרטי שלך , בכל מקרה אין סיבה להתפשר על תוצאה אסתטית של חיוך ( כמובן בהתאם לרמת ההפרעה ) וכמעט בכל מקרה ניתן ליצור שיפור אסתטי משמעותי גם אם המחיר הוא אולי החלפה של חלק מהשיקום

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה