אבנית בשן

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

10/06/2016 | 11:59 | מאת: דריה

רציתי לשאול האם יש יש מצב שהשן מציקה /רגישה ובדקו והכל תקין איתה ומרגישים חזק את האבנית והאם יש איזה פתרון בינתיים עד שיימצא תור לשיננית?

דריה שלום, אם נבדקת עי רופא והתלוננת שהאבנית מציקה לך היה יכול בקלות להסיר את האבנית לפני התור לשיננית וניתן כמובן גם עכשו לחזור לרופא

11/06/2016 | 17:59 | מאת: דריה

חשדתי שזו בעיה אחרת אבל כנראה שזו בעיה באבנית מוזר בתדירות גבוהה מדי למרות שאני שומרת על היגיינה גבוהה. ויש דלקת קלה בחניכיים אולי לא רצו לגעת כי כואב ושורף המקום ובינתיים נתנו מי פה חזקים להפחתת הדלקת אבל מקווה שזו הבעיה באמת כי 2 ראו ואמרו שזו הבעיה והרגשה כמו של שברים בפה וטעם מר מחכה כרגע לשיננית ואחרי שתטפל מקווה שיוקל ולא בעיה אבל אם מרגישה ככה זו אבנית ברצה גדולה כל כך מוזר עושה עם כל כךי העזר של הצחצוח וכל הזמן אמרו לי שהיגיינה מעולה האם זה יכול להגרם לא מהגיינה?

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה