קיבוע.

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

29/09/2005 | 10:39 | מאת: בטי

לדר' שלום, כשאני מגיעה לטיפולים שלי אני כל כך מרוכזת בלהרגיע את קצב פעימות הלב שאני לא מצליחה לשאול שום שאלה ומתה כבר לקום מהכסא המפחיד הזה. בשנה האחרונה ביצעתי כל טיפול אפשרי בחניכיים, היה לי תנאי מקדים לצוות (המקסים) לא לספר לי על התהליך עצמו רק לציין את סוג הטיפול. הוחלט לבצע קיבוע לשן סמוכה לקדמית , מאחר והמנתח עצמו לא מבצע את הטיפול הוא העביר אותי לרופא חדש שאני לא מכירה. והשאלה שלי: קיבוע - זה עם זריקה? זה משהו שנראה כשפותחים את הפה? והאם יש לזה תקופת החלמה או שממשיכים מיד בשאר הטיפולים? (שתלים). ואם יש עוד משהו שחשוב לדעת , תרגיש חופשי לכתוב. תודה מראש.

בטי שלום, קיבוע זה בסהכ חיבור שיניים חלשות (מבחינת אחיזתן בעצם הלסת)אל שיניים חזקות יותר במטרה לנסות לייצבן ניתן לבצע את הקיבוע עי חוט מתכת בחלק האחורי של השיניים או עי חומרים בצבע השן, יראו או לא-תלוי אם ישנו מרווח בין השיניים ותלוי כמובן בסוג הקיבוע בהתאם למה שציינתי,אין שום משמעות לקיבוע מבחינת שאר הטיפולים ואין תקופת החלמה ואם לא קודחים בשיניים (חריץ במקרה של קיבוע עם חוט מתכת )הרי שאין גם שום צורך בהרדמה כלשהי ואין כאבים

30/09/2005 | 08:31 | מאת: בטי

במטרה לנסות לייצב? כלומר יש מצב שהתהליך לא יצליח? ואז מה, עוקרים? תודה מראש. חג שמח ושנה טובה. בטי.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה