עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

07/09/2005 | 16:19 | מאת: דיאנה

עשיתי עקירת שן בינה ב 9.30 ועדיין יורד לי דם האם זה בסדר ומה אפשר לעשות כדי לשכך כאב , אני בהריון שבוע 6

דיאנה שלום, לא אמור להיות דמום ואני מציע שתחזרי למרפאה עמ שיבדקו את האיזור,יתכן שנשארו שאריות רקמה דלקתית שיש לסלקן,ניתן ללחוץ עם פד גזה על המקום לפרק זמן ארוך ואם המקום לא תפור יתכן ןוצריך לתפור. לגבי כאבים מומלץ להתייעץ עם הגניקולוג שלך ,עקרונית ניתן לקחת אקמול אשר לצערי אינו משכך חזק אך גם לא עלול לגרום נזק,קרח המונח חיצונית לסירוגין על איזור העקירה יכול גם להקטין כאבים וגם למנוע נפיחות.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה