שיננית ושחיקת אמייל

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

14/02/2011 | 15:59 | מאת: רוני

האם יכול להיות שחומר ההתזה לניקוי כתמי עישון וכתמים מהשיניים שוחק את האמייל? כאשר הולכים לשיננית כל 3 חודשים?

רוני שלום, בשימוש נכון במכשיר עי שיננית מיומנת כמות הסרת האמאייל הינה זניחה ואין לה כל משמעות

16/02/2011 | 04:35 | מאת: רוני

קצה השיניים הקדמיות שלי הוא שקוף וזה כבר שנים רבות לאחרונה נהייה לי כמו פס חום על שתי השיניים הקידמיות זה נראה כמו פס של כתם עישון אני מעשנת 10 סיגריות ביום. מעולם לא היו לי כתמי עישון על השיניים הקדמיות ועישנתי בעבר כמות גדולה יותר. בשנה האחרונה אני הולכת לשיננית כל 3 חודשים האם יכול להיות שנפגעו לי השיניים הקידמיות ובגלל זה נהיו שם כתמי עישון?

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה