ציפוי שיניים לומינירס

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

11/06/2009 | 01:07 | מאת: דניאל

שלום רב, אני מתעניינת בציפוי שיניים לומינירס לצורך סגירת רווחים ב-4 שיניים קדמיות עליונות. השאלה שלי היא האם לפני שעושים את התהליך, נהוג לעשות הדמיה של השיניים לאחר התהליך ? או שרק בעצם לאחר ההדבקה אני יכולה לראות את התוצאה ? אשמח לתשובה בהקדם ... בתודה מראש, דניאל

11/06/2009 | 01:11 | מאת: דניאל

ועוד משהו ששכחתי לשאול ... האם הציפוי הזה מחזיק לכל החיים ? או שכל כמה שנים צריך להחליף אותו? ואם כן מה הפרוצדורה בדרך כלל ?

בדרך כלל הציפויים מחזיקים מעמד שנים רבות(יש לי מתרפאים עם ציפויים בפיהם כבר 18 שנה...)

דניאל שלום, אין נוהג קבוע להדמיה ,כל רופא נוהג אחרת ,אני נוהג לצור הדמיות גם עי גילוף אבחנתי של בנית צורת הציפויים משעוה על מודל גבס של השיניים ואם יש צורך גם הדמיה של ציפויי דמה מחומר פלסטי המונחים על השיניים עצמן וכך ניתן לראות את התוצאה עוד לפני תחילת הטיפול

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה