צילום פנורמי

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

03/04/2005 | 14:01 | מאת: איה

שלום דר' אמיד! חשוב לי מאוד לדעת האם צילום פנורמי של הפה הינו בעל קרינה רבה? מהי מידת הקרינה של צילום פנורמי בהשוואה נגיד לצילום חזה או גב? בתודה לתשובתך, איה

איה שלום, לגבי שאלתך-ההקרנה לצורך פנורמי נמוכה יותר,אך השאלה היא האם האינפורמציה מהצילום חיונית והאם ניתן להשיג את האנפורמציה מבלי להקרין, אם לא ניתן להשיג את האינפורמציה ללא הקרינה, לצערי, אין הרבה אפשרויות.

03/06/2005 | 16:59 | מאת: ליאת

ד"ר שלום רב! הנני בשבוע ה-18 להריוני ועקב כאבים חזקים בשן מסויימת עברתי צילום פנורמי השאלה הנשאלת האם הקרינה בסוג כזה של צילום עלולה לפגוע בעוברי?

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה