ריח רע מהפה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

19/02/2008 | 12:36 | מאת: גילה

איך מטפלים בריחה רע מהפה? והאם אפשר לקבל טיפול מתאים גם במרכזי אסתטיקה שונים? תודה.

גילה שלום, טיפול בריח רע מהפה מתחיל בבדיקה מקיפה עם צילומים על מנת לאתר את מוקדי הצטברות החיידקים הגורמים לתופעה (עששת,סתימות לקויות,כתרים לקויים,כיסי חניכיים ,מרווחים בין שיניים משוקמות וכו) אינני יודע למה כוונתך ב"מרכזי אסתטיקה" אך רופא שיניים מקצועי ומיומן יוכל להצביע על הגורמים לריח.

29/02/2008 | 02:33 | מאת: אלי

גילה, שלום רב. מידע בלבד - עשי בו כרצונך: ג'ל אלוורה לצחצוח שיניים - Forever Bright ג'ל אלוורה מיוצב ופעיל מחולל פלאות בחלל הפה. ג'ל אלוורה לצחצוח שיניים של FOREVER מכיל נוסף לג'ל אלוורה מיוצב ופעיל פרופוליס אורגאני - האנטיביוטיקה של הטבע. הוא עוזר באפקטיביות לכל בעיות החניכיים, מנקה את השיניים היטב בלי להרוס את האמאייל. הודות לטעמו העדין אהוב על כל בני המשפחה. נחשב בצפון אמריקה לאחת ממשחות השיניים הטובות ביותר וקיבל מקומות ראשונים במשאלי צרכנים. לפרטים: [email protected] כל טוב והרבה בריאות, אלי.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה