מעקב

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

28/10/2020 | 10:05 | מאת: רונית

לאחר שבוצעו לי 3 סתימות נאמר לי שיש שן נוספת שצריך רק ל עקוב אחריה. אני מבינה שלא מדובר בחור. אז מה רואים ? יש דבר שהוא כמו "טרום חור" ? והאם מומלץ לעשות שם סתימה בכל מקרה כי יש לי נטייה לפתח עששת נרחבת ?

רונית שלום, תשובתי כללית ואינה מתייחסת למקרה שלך מכיון שלא בדקתי אותך אבל לרב נהוג להשאיר למעקב שיניים בהן יש עששת מינימאלית שיכולה להשאר סטאטית לשנים רבות ולא להתקדם או לספוג לתוכה חזרה סידן ופלואוריד וישנה רמה מסויימת של הפיכות, לא מומלץ למהר ולבצע סתימה , שטיפות עם פלואוריד יכולות לסייע במניעת עששת והאטת התקדמותה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה