שתלים............

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

23/10/2020 | 11:17 | מאת: רונה

כמה זמן יש להמתין מרגע שהושתלה עצם BIOSS ועד להכנסת השתלים ? איזה צילום מומלץ לעשות לפני כן כדי לראות שאכן התקבלה עצם הראויה לביצוע שתלים ? ומה עושים אם לא ? האם מקובל ונכון להשתיל שוב עצם, אולי מסוג אחר?

רונה שלום, תרופת ההמתנה תלויה ברופא המטפל ויכולה לנוע בין 3-9 חודשים נהוג לבצע סיטי ולתכנן עפיו את מיקום השתלים, במידה ואין מספיק עצם ניתן במקרים מסויימים לבצע השתלת עצם נוספת או לעיתים השתלת בלוק עצם

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה