עשיתי שתלים וכתרי זירקוניה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

28/07/2020 | 20:02 | מאת: נמרוד

האם ניתן לדעת אם הכתרים נאטמו והורכבו בצורה המיטבית ביותר ? והאם ניתן לדעת שהכתרים אמיתיים ואיכותיים ?

בצילום ניתן לרב לראות התאמה של כתרים אל השתלים, אינני מבין למה כוונתך בכתרים אמיתיים

30/07/2020 | 07:55 | מאת: נמרוד

הכוונה לכך שאם הזירקוניה באמת איכותית ובאמת זירקוניה

אין דרך לדעת מלבד לסמוך על הרופא והטכנאי, בשוק ישנם בהחלט הבדלי רמות ( לדוגמא ישנה זירקוניה גרמנית וזירקוניה סינית ואת המסקנות תסיק בעצמך ) אין מציאות ברפואת השיניים והציפיה היא שבמקומות שתשלם מחיר שאינו זול - גם תהיה לכך הצדקה באיכות העבודה שתקבל

30/07/2020 | 21:01 | מאת: נמרוד

הטיפול יחסית יקר עבור כתר זירקוניה אחד אז כנראה שזה תוצרת גרמניה.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה