בלוטה כואבת מתחת ללסת שמאל

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

22/05/2020 | 17:35 | מאת: מיה

שלום דר בת 28 לפני כמה ימים הרגשתי אי נוחות בצוואר מיששתי וגיליתי בלוטה כואבת מתחת ללסת שמאל קרוב לעצם , בלוטה רכה רגישה וניידת . יש לי אפטה לבנה בפה בפנים השפה התחתונה ומעט כאב בשקד השמאלי . היום ניגשתי לרופא משפחה שאמר שהוא רואה מעט דלקת בגרון אך לא רצינית ונתן לי משחה לאפטה ואנטיביוטיקה . הוא אמר לי במידה ולא יעבור לגשת לרופא שיניים . אומנם יש לי שתי שיניים שצריכות סתימה ואחת מהם בצד שמאל בלסת תחתונה אבל אני לא חושבת שזה זה כי הם בלי סתימה כבר שנה . אני ממש מוטרדת ובחרדות שיש תהליך גידולי בלסת כיוון שיש בלוטה וזה ממש מפחיד . האם יש סיכוי לגידול ??? יש לציין שהאזור ממש כואב לי במיוחד הבלוטה .

ללא בדיקת הפה כל תשובה ספציפית שאתן לך תהיה לא רצינית וחסרת אחריות, דווקא בשןנשנמצאת שנה ללא סתימה יתכן והעצב עבר נמק והדלקת נובעת מאיזור קצה שרש השן, זו כמובן רק ספקולציה, גשי להבדק

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה