נסיגת חניכיים וכתרים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

09/12/2019 | 20:36 | מאת: מירי

שלום ד''ר, יש לי כתרים כשבע שנים, אני דואגת לניקיון ואכן אין דימומים. למרות זאת יש נסיגת חניכיים והרופא אומר שזו נסיגה מסיבות שאינן קשורות להיגיינה. הרופא מציע להחליף את הכתרים. מכיוון שהכתרים עצמם בסדר, רק הבעייה היא בקו החניכיים, שאלתי היא האם החלפת הכתרים היא הפתרון היחיד? קראתי קצת על השתלת חניכיים. האם זו יכולה להיות אופציה לשיפור אסתטי? מבחינת תפקוד השיניים הכל בסדר. תודה מראש.

ללא בדיקה קלינית וצילומים אין לי כל דרך לענות למקרה הפרטני שלך

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה