החומר של הכתר הקבוע לאחר שיקום

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

27/11/2019 | 23:15 | מאת: מירי

שלום ד''ר, כיצד אוכל להבחין אם הכתר ששמו לי הוא מזירקוניה כפי שהיה בתכנית העבודה או מאקריל? תודה

מירי שלום, השאלה המתאימה יותר היא כיצד תוכלי לדעת מהי איכות הזירקוניה בכתר שהורכב לך , על שתי השאלות לא תוכלי לקבל מענה בטווח המידי, לא עולה בדעתי שרופא שיניים כלשהו בישראל יחייב עבור כתר זירקוניה וירכיב כתר שאינו מזירקוניה, לעצם השאלה האקריל לאורך זמן משנה את צבעו כתוצאה מספיחת שיירי מזון וחיידקים והוא גם עלול להשבר או להתפרק עם הזמן

28/11/2019 | 10:54 | מאת: מירי

תודה רבה על ההבהרה. ציינת לגבי הבדלים בין איכויות הזירקוניה. כיצד ניתן לבדוק זאת? האם עלות נמוכה בלבד היא זו שקובעת? תודה מראש

תמיד יתכנו גם הפתעות ושרלטנות אך לרב ישנו יחס ישיר בין עלות הכתר לבין השקעת הזמן ביצורו, איכות החומר , דיוק והאסתטיקה המתקבלת

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה