סתימה לבנה שאלה בנושא

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

02/11/2019 | 18:23 | מאת: ברק

שלום רב קראתי שסתימה לבנה מכילה חומר בשם ביספנול A אשר במחקרים הראו תוצאות שלילית בילדים (השפעה נפשית הכוללת חרדות ודכאון מוגבר) האם ההשפעה זהה על מבוגרים?

ברק שלום, כל המחקרים שאני מכיר הראו חשיפה מזערית ביותר של החומר כתוצאה מחומרים דנטלים בילדים , פחות בצורה משמעותית ביותר מהמותר ופחות בצורה משמעותית לחשיפה מהחומר הנמצא באריזות של מזון... , מכיון שהחשיפה נמדדת ביחס למשקל הגוף - אם זו המסקנה לגבי ילדים הרי קל וחומר אין לה משמעות לגבי מבוגרים,

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה