כתר זמני בפה שנפל לי

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

08/10/2019 | 21:20 | מאת: שירה

היום נפל לי הכתר הזמני כבר קרה בעבר אלך להדביקו. אבל שמתי לב שצחצחתי שעות אחרי הנפילה שיש אדמומיות במקום הנפילה סביב השן/ החניכיים. האם זה קורה כתוצאה מהנפילה ורגישומות וזה יעבור או שזה חריג ? וגם יש איזה רגישות באיזור.

שירה שלום אין לי דרך לענות לך ספציפית ללא בדיקה אך יכולות להיות מספר סיבות לאדמומיות בין השאר שאריות דבק, חוסר ליטוש של שולי הכתר , חוסר התאמה מושלמת , מרווח המאפשר כליאת שיירי מזון , עצם תזוזת הכתר לפני שנפל ועוד

09/10/2019 | 22:40 | מאת: שירה

קודם כל תודה. דבר שני שנפל לי הכתר וגם עכשיו מרגיש לחץ כאב לא כמו כמה פעמים שנפלו לי כתרים וגם בהסתכלות על הכתר שקטן יותר יכול להיות מצב שבנפילה נשבר חתיכה של הכתר שלא יתאים או אפילומשקרה נזק?

הכל יכול לקרות וחתיכה בהחלט יכולה להשבר

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה