מדוע השוק של רפואת השיניים כל כך פרוץ??

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

06/08/2019 | 18:18 | מאת: אורן כהן. 32

איך זה ייתכן שגובים סכומי עתק בסדר גודל של משכנתא לטיפולי שיניים? עצוב ומכעיס - בו זמנית. עם כל הכבוד לאיכות הרפואית יש גבול לסכומים המשוגעים הללו. אני יותר אעריך רופא שיעשה עבודה מקצועית במחיר סביר מאשר אותה עבודה במחירים כאלה משוגעים. מצטער. הייתי חייב לפרוק. זה פשוט מוגזם !!!!

אורן שלום, אני מניח שהנחת העבודה שלך היא שמרבית הסכומים שהרופא גובה גם נשארים בכיסו, קח בחשבון שמהסכומים שהנך משלם ( ללא מעמ) אחוז הרווח לפני מס הוא 15-20 אחוז בלבד , אם תפחית מזה את המיסים ותגלה לדעת שהרווח לרופא אינו כה גבוה כפי שמצטייר מהסכומים לתשלום , התמחיר מפרנס מלבד הרופא גם טכנאי שיניים, חומרים,טכנאים דנטלים,מיכשור יקר, סייעות , שינניות, צוות מנהלתי ושאר הוצאות מרפאה

11/08/2019 | 20:29 | מאת: אורן כהן. 32

זה עדיין לא משנה את העובדה שזה יקר.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה