קו חניכיים לא שווה בעקבות נסיגה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

04/08/2019 | 23:05 | מאת: קו חניכיים לא שווה.

מה אפשר לעשות במצב שכזה ? למעשה יש מין אשליה אופטית שכותרת השן נראית יותר ארוכה מהשיניים הסמוכות אך אני רואה את ההבדל כאשר אני מסתכל על שאר השיניים הסמוכות ? מכיוון שהבנתי שנסיגת חניכיים זה סוג של נזק "בלתי הפיך" מה אפשר לעשות על מנת ל"הלביש" בחזרה את החסר על אותה שן ? או שהאם קיימת דרך רגנרטיבית לעודד למעשה צמיחה של החניכיים מחדש ?

בשאלתך חסרים פרטים רבים שהינם רלבנטים להחלטה לגבי פתרון, לצערי ללא בדיקה וצילומים לא ניתן לתת מענה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה